Crónica Aragón.

Crónica Aragón.

Aragón desafía ley de amnistía: "Atentado a democracia nacional"

Aragón desafía ley de amnistía:

El presidente del Gobierno de Aragón, Jorge Azcón, ha expressat que la aprovació de la llei d'amnistia és un atac contra la igualtat i contra Aragó. Així mateix, ha declarat que el Govern d'Aragó farà servir tots els recursos possibles per defensar la legalitat i mostrar que els aragonesos no permetran ser humiliats.

"L'aprovació de la llei d'amnistia és possiblement l'atac més gran a la història de la nostra democràcia en aquest país, i per tant, per als aragonesos és un dia extraordinàriament trist", ha afirmat Azcón després de que el PSOE, Junts i ERC arribessin a un acord per aprovar la llei d'amnistia.

"El PSOE està abraçant la desigualtat entre els espanyols i està convertint-se en una còpia dels partits nacionalistes i independentistes, que busquen la desigualtat", ha dit Azcón, qui també ha afegit que "un comunicat amb el logotip d'aquests tres partits polítics no pot ser bo per a Aragó ni per a Espanya".

El cap de l'Executiu autonòmic ha advertit que "aquesta desigualtat no és bona ni per als aragonesos, ni per als andalusos, ni per als valencians, ni tan sols per als catalans", argumentant que "un país que busca la desigualtat en el seu Govern i en tots els aliats polítics del seu Govern, el qual també està traïnt l'Estat de Dret i el que significa la separació de poders, intentant esquivar la tasca dels jutges i magistrats, és una de les pitjors notícies en la història de la nostra democràcia".